(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada nemis tilidagi otlar (substantivlar) va ularning grammatik kategoriyalari – jins (genus), son (numerus), holat (kasus) kabi belgilari tahlil qilinadi. Mavzu doirasida substantivlarning gapdagi sintaktik vazifalari, ularni o‘qitishda qo‘llaniladigan metodik yondashuvlar ham yoritilgan. Shuningdek, substativlarning semantik va lingvistik jihatlari ham ko‘rib chiqilgan.