(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maktabgacha yoshdagi bolalarda axloqiy tarbiyaning ilk bosqichlari juda muhimdir. Bu davrda bolalar o’zlarining shaxsiyati, axloqiy qadriyatlari va ijtimoiy munosabatlari shakllanadi. Maktabgacha yoshdagi bolalar, odatda, uchdan to’qqizgacha bo’lgan yoshdagi bolalarni o’z ichiga oladi va bu davrda ularning axloqiy tarbiyasi uchun asosiy poydevorlar qo’yiladi. Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda axloqiy tarbiyaning ilk bosqichlari haqida ma’lumotlar berilgan.