(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ушбу мақолада таълим жараёнида ўйин технологияларини жорий этишнинг ўқув-тарбиявий аҳамияти, унинг самарали усуллари ва қўллашдаги асосий қоидалар ёритилган. Муаллиф ўйин элементларининг дарсда ўқувчиларнинг фаоллигини ошириш, билимларни мустаҳкамлаш ва ижтимоий кўникмаларни шакллантиришдаги ролини таҳлил қилади. Шунингдек, ўйинларни танлашда эътибор қаратиладиган муҳим жиҳатлар ва уларни амалиётда тўғри қўллашнинг йўл-йўриқлари кўрсатиб берилган.