(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada fonetik stilistika tushunchasi, uning asosiy vositalari hamda badiiy matnlarda tutgan o‘rni yoritiladi. Alliteratsiya, asonans, urg‘u, intonatsiya kabi fonetik vositalarning stilistik funksiyalari tahlil qilinadi. Maqolada shuningdek, stilistik alofonlar, regional talaffuz, pauza va temp elementlarining nutqdagi roli, ularning obraz yaratishdagi ta’siri ko‘rsatib o‘tiladi.