(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimidagi sifat va samaradorlik tushunchalari, ularni oshirishda yuzaga kelayotgan pedagogik muammolar tahlil qilinadi va ilg‘or xorijiy tajribalar misolida xuloslar beriladi hamda ularni O‘zbekiston ta’lim tizimi uchun moslashtirish texnologiyalari taklif etiladi. Shuningdek, ta’lim sifatini ta’minlashga doir mavjud muammolar, ularni hal qilish mexanizmlari, ilg‘or xorijiy tajribalarning o‘rni hamda zamonaviy yondashuvlar tahlil qilinadi.Ilg‘or xorijiy tajribalar, innovatsion texnologiyalar hamda ta’lim jarayonidagi muammoli holatlar asosida tavsiyalar beradi. Shu bilan birga, O‘zbkiston ta’lim tizimidagi mavjud holat tahlil qilinib, rivojlangan davlatlar tajribasini o‘rganish asosida muammoning amaliy yechimlari taklif etiladi.