(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola "O’quv jarayonini individuallashtirish orqali ta’lim sifatini yaxshilash" mavzusini o’z ichiga olgan holda ta’lim tizimidagi individuallashtirishning mazmuni,mohiyati va uni qay darajada ahamiyatliligini ko’rsatib beradi. O’quv jarayonini yakka tartiblashtirish, har bir o’quvchining õziga xos xususiyatlarini hisobga olish orqali ta’limning sifatini yaxshilashga qaratilgan yondashuvdir.