(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada fe’lning tilshunoslikdagi oʻrni, grammatik xususiyatlari, turlari va gapdagi funksional vazifalari yoritilgan. Nemis va o‘zbek tillaridagi fe’llarning morfologik va sintaktik tahlili orqali ularning oʻxshash va farqli jihatlari taqqoslab o‘rganiladi. Maqola til o‘rgatishda fe’lning o‘rni va ahamiyatiga ham e’tibor qaratadi.