(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bugungi global iqtisodiyotda xalqaro to’lov tizimlari mamlakatlarning tashqi iqtisodiy faoliyatida, xususan, bank tizimining xalqaro moliyaviy integratsiyasi va tashqi savdo operatsiyalarini rivojlantirishda muhim ahamiyatga ega. O’zbekistonning xalqaro iqtisodiy aloqalari va tashqi savdo faoliyati rivojlanayotgan mamlakat sifatida, mamlakatda amalga oshirilayotgan islohotlar va yangilanishlar bilan uzviy bog’liqdir.