(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola nogironligi bo‘lgan shaxslarga psixologik yordam ko‘rsatishning ahamiyati, usullari va samaradorligini o‘rganadi. Maqolada nogironlikning psixologik jihatlari, shaxslarning ijtimoiy moslashuvi va hayot sifatini yaxshilashda psixologik yordamning roli tahlil qilinadi. Adabiyotlar tahlili asosida mavjud yondashuvlar ko‘rib chiqiladi, shuningdek, empirik tadqiqot natijalari va ularning amaliy ahamiyati muhokama qilinadi. Maqola nogironligi bo‘lgan shaxslarga yordam kotakliflar bilan yakunlanadi.