(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Lupus sizning teringizga, bo’g’imlarga, qonga va buyraklar, o’pkalar va yurak kabi organlarga ta’sir qilishi mumkin bo’lgan yallig’lanishni keltirib chiqaradi. Shifokor sizning alomatlaringizni boshqarish uchun dori-darmonlarni topishga yordam beradi va alevlenmelarni qanchalik tez-tez boshdan kechirasiz.