(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada raqamli radioeshittirishni qurish usullari va foydalinuvchilarga ko‘rsatiladigan xizmatlar turi qo‘rib chiqilgan. Shuningdek Wegener/Panda-1, ADR va DAB raqamli radioeshittirish tizimlarining qiyosiy tahlili keltirilgan. Raqamli radioeshittirishning bugungi kundagi holati va kelajak istiqboli bayon etilgan.