(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola kiberxavfsizlik atrofida yuzaga kelayotgan bir qancha masalalarni yoritadi. Unda turli xil yoʻnalishlarda,jumladan, kiberxavfsizlikning muhim maqsadlari, kiber tahdid turlari, ulardan himoyalanish usullari hamda jamiyatda uning qanday ahamiyat kasb etishi haqidagi batafsil maʼlumotlar berilgan. Shu bilan bir qatorda, maqola so’ngida o’quvchilarga o’z bilimlarini baholash uchun interaktiv testlar ham taqdim qilingan.