(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada gepatit kasalligining turlari, sabab va belgilari, shuningdek, davolash usullari va oldin olish choralariga e’tibor qaratilgan. Tadqiqot natijalari asosida kasallikning inson hayotiga ta’siri muhokama qilinib, samarali profilaktika va davolash bo‘yicha tavsiyalar beriladi. Shuningdek, gepatitning ijtimoiy va iqtisodiy oqibatlari ham tahlil qilinadi. Ushbu maqola nafaqat tibbiyot sohasi mutaxassislari, balki sog‘lig‘iga befarq bo‘lmagan har bir inson uchun qiziqarli bo‘ladi.