(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola parallel proyeksialash usulining yassi va fazoviy figuralarni tasvirlashda qo‘llanilishi, uning tarixiy rivojlanishi, asosiy usullari va amaliy misollarini o‘rganadi. Maqolada ushbu metodning matematik asoslari, foydalaniladigan formulalar, natijalar va tanqidiy tahlil keltiriladi. Shuningdek, muhokama, xulosa va kelajakdagi tadqiqotlar uchun takliflar beriladi. Maqola muhandislik, arxitektura va kompyuter grafikasi sohasidagi mutaxassislar uchun foydali manba sifatida xizmat qiladi.