(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
nutq faoliyati, tinglab tushunish, gapirish, o‘qish, yozish, kommunikativ kompetensiya, psixolingvistika, til o‘rganish metodikasi, nutq turlari, tilshunoslik.