(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi zamonaviy dunyoda raqamli ta’lim, interfaol metodlar oʻqituvchining darsdagi professional faoliyatidagi, axborot - tarbiyaviy faoliyatidagi oʻrni, zamonaviy ta’lim tizimida oʻqituvchi pedagogikaning har bir yoʻnalishida raqamli ta’lim, axborot texnologiyalardan keng foydalanishi imkoniyatalari haqidagi fikrlar keltirilgan