(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola xorijiy til o‘rgatish jarayonida nutq faoliyatining to‘rt asosiy turi — tinglab tushunish, o‘qish, og‘zaki nutq va yozma nutqni o‘rgatish metodikasiga bag‘ishlangan. Har bir tur o‘ziga xos metodik yondashuv va mashg‘ulotlarni talab qiladi. Ushbu maqolada pedagogik tajriba, nazariy yondashuvlar va zamonaviy interaktiv uslublar asosida nutq ko‘nikmalarini samarali shakllantirish yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, integratsiyalashgan yondashuv asosida bu faoliyatlarni uyg‘un holda o‘rgatish muhimligi asoslab beriladi.