(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada “Odam bo‘lish qiyin” romani va unga tanlangan nom xususida fikr yuritiladi. Asarga asosiy qahramonlar sifatida tanlangan Abdulla va Gulchehra obrazlarining taqdiri orqali yozuvchi ifodalamoqchi bo‘lgan g‘oyalar qisman aks ettiriladi.