(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Бугунги кунда Ўзбекистонда банк тизими жадал равишда модернизация ва рақамлаштириш трансформациясини амалга оширмоқда. У юридик ва жисмоний шахсларга янги имкониятлар яратиш билан бирга, ривожланган мамлакатларнинг банк амалиётига мос равишда замонавий хизматларни жорий қилмоқда. Тижорат банклари инновацион хизматларни таклиф этиб, янги банк маҳсулотларини ишлаб чиқиш орқали мамлакат иқтисодиётига ўз ҳиссаларини қўшмоқда.