(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada nutq faoliyatining to‘rt asosiy turi — tinglab tushunish, gapirish, o‘qish va yozish tahlil qilinadi. Har bir tur til o‘rganishdagi roli va funksiyasi nuqtai nazaridan yoritilgan. Maqolada, shuningdek, ushbu faoliyat turlarining o‘zaro aloqasi va ularni kompleks shaklda rivojlantirish zarurligi ilmiy asosda izohlangan.Ushbu maqolada nutq faoliyatining to‘rt asosiy turi — tinglab tushunish, gapirish, o‘qish va yozish tahlil qilinadi. Har bir tur til o‘rganishdagi roli va funksiyasi nuqtai nazaridan yoritilgan. Maqolada, shuningdek, ushbu faoliyat turlarining o‘zaro aloqasi va ularni kompleks shaklda rivojlantirish zarurligi ilmiy asosda izohlangan.