(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada ichki ishlar organlarining tezkor bo‘linmalari tomonidan oldi olinadigan, aniqlanadigan va fosh etiladigan jinoyatlarning o‘ziga xos jihatlari yoritilgan. Xususan, jinoyatlarning sodir etilish oldidan aniqlanishi, jinoyatga tayyorgarlik ko‘rayotgan shaxslarning faoliyati ustidan nazorat va jinoyatni fosh etish mexanizmlari ilmiy asosda tahlil qilingan. Shuningdek, jinoyatlarning har bir bosqichidagi tezkor tadbirlarning ahamiyati va usullari bayon etilgan.