(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Keksa odamlar ijtimoiy xizmatlar bo’limiga murojaati zahoti ular xizmat oluvchiga aylanadilar. Ularning tashqi ko’rinishi ijtimoiy xodimning ma’lum bir xizmat oluvchi uchun harakatlarni bajarishda javobgar bo’lishini anglatadi. Maqolada keksalar bilan ijtimoiy ishning asosiy usullariga rioya qilish kerakligi ta’kidlanadi.