(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ayollarga nisbatan zo’ravonlik dunyoning ko’plab mamlakatlarida keng tarqalgan va jiddiy muammo hisoblanadi.Ushbu maqolada ayollarga nisbatan zo’ravonlikning sabablari, oqibatlari va unga qarshi kurash usullari yoritildi. Zo’ravonlikning oldini olish va kamaytirish uchun turli choralar va takliflar berildi.