(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada huquqiy davlatning belgilari, huquqiy davlatda fuqarolarning huquq va erkinliklarining himoya qilinishi, bunday davlatni barpo etish tamoyillari haqida so‘z boradi. Shuningdek, huquqiy davlatni barpo etishning foydali natijalari hamda ushbu sohadagi yutuq va muammolar yuzasidan mulohazalar taqdim etilgan.