(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada korporatsiya huquqi va uning ahamiyati, korporatsiyalarning turlari, xo’jalik jamiyatlari va xo’jalik shirkatlarining bir-biridan farqi, jamiyat ishtirokchilarining huquqlari va majburiyatlari, O’zbekiston Respublikasi qonunchiligida xo’jalik jamiyati to’g’risidagi normalari, jahon hamjamiyati hamda bizning qonunchiligimizda korporatsiyalarning o’xshash va farqli jihatlari, shuningdek mazkur maqolada xo’jalik jamiyati ishtirokchilarining nizolari yuzasidan sud tomonidan chiqarilgan sud hujjatlarini ham ko’rishimiz mumkin.