(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Yuristlar har doim hurmatga sazovor kasb egalari bo’lgan, lekin ularning jamiyatdagi ta’siri ko’proq idoralarda, sudlarda yoki davlat tizimida namoyon bo’lgan. Shuningdek yuridik axborot asosan qonunlar to’plami kitoblari, O’zbekiston Respublikasi Adliya vazirligining rasmiy nashrlari, va ba’zida CD-disklarda tarqatilgan huquqiy bazalar orqali olinardi.