(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim boshqaruvida strategik rejalashtirishning o‘rni va zamonaviy yondashuvlar o‘rganilgan. Ta’lim tizimida strategik rejalashtirishning ahamiyati, uning ta’lim jarayoniga ta’siri va o‘zgaruvchan sharoitlarda qanday samarali boshqaruv strategiyalari qo‘llanishi haqida ma’lumotlar keltirilgan. Zamonaviy ta’lim boshqaruvi yondashuvlarida innovatsiyalar, texnologiyalarning integratsiyasi, resurslarni samarali taqsimlash va ta’limning sifatini oshirishga qaratilgan strategiyalar tahlil qilingan. Maqola, ta’lim boshqaruvini strategik rejalashtirishga oid yangi yondashuvlarning muvaffaqiyatli amalga oshirilishiga oid misollarni keltiradi va ularning natijalari haqida keng qamrovli tahlilni taqdim etadi.