(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada ta’lim tizimiga raqamli boshqaruv konsepsiyasining joriy etilishi, uning dolzarbligi, mavjud muammolari va ularni hal etish yo‘llari tahlil qilingan. Ta’lim jarayonini boshqarishda raqamli texnologiyalar vositasida samaradorlikni oshirish, resurslarni tejash, ma’lumotlar uzatishning shaffofligini ta’minlash kabi jihatlar yoritilgan. Tadqiqotda O‘zbekiston ta’lim tizimida raqamli boshqaruv platformalarining amaliy holati, xalqaro tajribalar asosida yechimlar taklif etilgan. Shuningdek, metodologik yondashuvlar asosida so‘rovnoma natijalari va amaliy misollar orqali raqamli transformatsiyaning natijalari tahlil qilinadi.