(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarini jonli va jonsiz tabiat bilan tanishtirish usullari , metodlari haqida ma’lumotlar berilgan . Shuningdek , oʻquvchilarda ekologik madaniyat va tabiatga mehr - muhabbatni shakllantirishda oʻquv jarayonining ahamiyati tahlil qilinadi .