(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada O’zbekiston Respublikasi va Germaniya mamlakati soliq tizimi bilan solishtirilib, bir qancha o’xshashlik va farqli tomonlari tahlil qilingan. Germaniya soliq tizimi O’zbekiston soliq tizimiga nisbatan ancha murakkab tuzilishga ega ekanligi va jismoniy shaxslar daromadiga soliq misolida ko’rib chiqamiz.