(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur qo’llanma oliy ta’lim tizimi talabalariga mo’ljallangan bo’lib, Respublika oliy o’qu yurtlarida "Dinshunoslik" va "Dunyo dinlari tarixi" fanlarini o’qitishda, shuningdek, Respublika Ma’naviyat targ’ibot markazi bo’limlari, xotin-qizlar qo’mitalari mas’ullari, mahalla faollari uchun go’llanma sifatida xizmat gilishi mumkin.