(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqola mehnatga haq to‘lash jarayonida soliq va yig‘imlarni hisoblash tartibiga bag‘ishlangan. Unda ish haqi bilan bog‘liq jismoniy shaxslar daromad solig‘i, ijtimoiy sug‘urta badallari va boshqa majburiy yig‘imlarni hisoblashning huquqiy asoslari va amaliy jihatlari yoritiladi. Shuningdek, soliq stavkalari, imtiyozlar va hisob-kitob xatolarini oldini olish usullari tahlil qilinadi.