(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ommaviy bank xizmatlarining raqamlashuvi mijozlarning moliyaviy savodxonlik darajasiga ta’sirini oʻrganish. Tadqiqot raqamli texnologiyalarning moliyaviy savodxonlikka ijobiy va salbiy ta’sirlarini aniqlaydi.