(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada oilaning farzand tarbiyasidagi o‘rni, tarbiyaning asosiy bosqichlari va usullari, ota-onaning mas’uliyati hamda bu tarbiyaning jamiyat taraqqiyotidagi ahamiyati tahlil qilinadi. Farzand tarbiyasida milliy qadriyatlar, ma’naviy-ma’rifiy mezonlar, axloqiy normalar va zamonaviy yondashuvlarning uyg‘unligi muhim o‘rin tutadi. Shuningdek, maqolada oilaviy muhitning barkamol shaxs shakllanishiga ta’siri yoritiladi.