(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda tabiiy fanlardan sinfdan tashqari ishlarni tashkil etishning mazmun-mohiyati yoritilgan. Shuningdek, maqolada bu faoliyat turlarining tarbiyaviy ahamiyati va o‘qituvchining roli haqida so‘z yuritilgan.