(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada diniy bag‘rikenglik tushunchasi, uning zamonaviy jamiyatdagi o‘rni va ahamiyati tahlil etiladi. Konfessiyalararo muloqotning mohiyati, vazifalari va shakllari haqida batafsil ma’lumotlar beriladi. Shuningdek, tarixda diniy bag‘rikenglikning namunalari va hozirgi davrda uni rivojlantirish uchun qo‘llanilayotgan strategiyalar yoritilgan. Maqola diniy bag‘rikenglikni mustahkamlash yo‘llarini aniqlash va xalqaro tajriba asosida istiqbolli tavsiyalar berishga qaratilgan.