(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
G’o’za va uning turlari, yer yuzida tarqalishi, poliploid navlari, tarqalish hududlari, paxta tolasi va uning hayotimizdagi ahamiyati haqida batafsil ma’lumot berilgan.