(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktab biologiya darslarini o’qitishda muammoli izlanish metodlaridan foydalanish texnologiyasi va samaradorligi haqidagi ma’lumotlar keltirilgan