(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Abdug‘ofur Rasulovning adabiy-tahliliy qarashlari asosida Xudoyberdi To‘xtaboyev ijodining badiiy va g‘oyaviy xususiyatlari yoritilgan. To‘xtaboyev asarlaridagi fantastik va real elementlarning uyg‘unligi, bolalar tafakkuriga ta’siri, milliy qadriyatlarning aks ettirilishi Rasulov tahlillari bilan o‘rganilgan.