(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yishdagi bolalarda milliy vatanparvarlik tuyg’usini rivojlantirish, maktabgacha yoshdagi bolalarda bilimga bo’lgan ehtiyoj va o’rganishga bo’lgan intilishni rivojlantirish, ularni tizimli ta’lim jarayoniga tayyorlash, bolalarning tafakkurini rivojlantirish, bolalarning mustaqil fikrlash va erkin fikrlash qobiliyatini rivojlantirish, bolalarning jismoniy va aqliy salomatligini rivojlantirish chora-tadbirlari yoritib berilgan.