(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada turizm va mehmondo‘stlik sohasida tadbirkorlikni rivojlantirishning ahamiyati, usullari va natijalri tahlil qilinadi. O‘zbekistonda mazkur sohani ilg‘or g‘oyalar va innovatsion yondashuvlar orqali rivojlantirish masalalari ko‘rib chiqiladi. Ushbu maqola soha tadbirkorlari va mutaxassislariga amaliy tavsiyalarni taqdim etadi.