(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada nutqning paydo bo‘lishi, nutqning fiziologik asosi, nutq turlarining psixologik tavsiflanishi, verbal va noverbal nutq shakllari atroflicha tahlil qilingan.