(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada stress tushunchasi,uni keltirib chiqaruvchi sabablar to’g’risida bir qancha ma’lumotlar keltirib o’tilgan.Hech kimga sir emaski,hozirgi paytda stress insonlar ruhiyatida eng ko’p kuzatilayotgan salbiy emotsional holatdir.Shu sababli biz bu muammoga atroflicha yechim va takliflar havola etamiz.