(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o‘qituvchining kasbiy mas’uliyati va uning professional faoliyatdagi ahamiyati chuqur tahlil qilinadi. O‘qituvchining shaxsiy va kasbiy fazilatlari, mas’uliyatli yondashuvining ta’lim jarayoniga ta’siri, shuningdek, kasbiy mahoratning rivojlanish ko‘rsatkichlari yoritilgan. Shaxsiy javobgarlik, innovatsion yondashuv, pedagogik refleksiya va faoliyat natijalarini tahlil qilish orqali o‘qituvchining mas’uliyat darajasini oshirish zarurligi asoslab beriladi. Maqola davomida mas’uliyatning kognitiv, hissiy va xulqiy jihatlari integratsiyalashgan yondashuv asosida bayon etiladi.