(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada o‘quvchilarni nostandart matematik masalalarni yechishga o‘rgatishning metodik tizimi, ularni echishda qulay usullardan foydalanish, xususan, o‘quvchilarda nostandart masalalarni echish mahoratini shakllantirish va masalalar tizimini tayyorlashda zarur bo‘ladigan metodik tamoyillar haqida so‘z boradi.