(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada shaxsiy tarkib axloqiy-ruhiy holatini psixologik barqarorligining muhim omillari haqida mulohazalar yuritilgan. Shuningdek, harbiy xizmatchilarning ruhiy barqarorligini saqlashga oid ayrim xulosa va tavsiyalar keltirib o’tilgan.