(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola virtual o’yinlarning yoshlar ongiga ta’siri, uning salbiy oqibatlari , virtual o’yinlar keltirib chiqaradigan illatlar , virtual o’yinlarning asoratlari , fiziologik ta’siri , sog’lom xayot tarziga bo’lgan ta’siri xaqida so’z borad