(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning musiqa folklori yordamida ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish juda muhim va samarali bir jarayon bo‘lib, ularning emosional va intellektual rivojlanishini chora-tadbirlari yoritib berilgan.