(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada, maktabgacha ta’lim tashkilotlarida rivojlanish markazlarida bolalarning faoliyati va uning ahamiyati, qanchalik e’tiborga molik va muhim ahamiyatga ega ekanligi haqida ma’lumotlar berib o’tilgan.