(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Har bir diniy an’anada kelajak haqidagi qarashlar, bashoratlar va falsafiy konsepsiyalar koʻrib chiqiladi. Maqolada dinlararo umumiy va farq qiluvchi jihatlar, shuningdek, zamonaviy dunyoda bu tasavvurlarning ahamiyati yoritilgan. Ushbu maqolada jahon dinlarida (Islom, Xristianlik, Buddizm, Hinduizm va boshqalar) insoniyat kelajagi haqidagi tasavvurlar qiyosiy tahlil qilinadi